top of page

Upoznajte žiri

Gordana_Kadoiå-221-removebg-preview.png

Gordana Kadoić

  • Grey LinkedIn Icon

Gordana je vlasnica tvrtke Adria Corporate, poslovna je savjetnica, mentorica, prodajna trenerica i sales influencerica.


Stručnjakinja je za upravljanje tvrtkama, prodajnim timovima i managerima, a 2018. godine je uvrštena na listu TOP 10 inspirativnih poduzetnica.


Posjeduje 25 godina iskustva u prodaji, te je više od 15 godina bila na različitim managerskim pozicijama domaćih i međunarodnih tvrtki.


Karijeru je gradila u FMCG industriji, vodećim distributerskim tvrtkama i direktnoj prodaji.
Povećanje prodaje, smanjenje troškova, optimizacija poslovanja, otvaranje novih kanala prodaje i razvoj timova samo su neka od njezinih postignuća tijekom kojih je trenirala mnoge timove i pojedince, prenosila im znanja i pripremala ih za nove izazove.


Danas savjetuje direktore i vlasnike tvrtki kako upravljati procesima i zaposlenicima, a njezina uža specijalnost je izgradnja učinkovitih i angažiranih prodajnih timova.


sasa_karlovcan.png

Saša Karlovčan

  • Grey LinkedIn Icon

Saša Karlovčan ima višegodišnje radno iskustvo na rukovodećim pozicijama u prodaji i marketingu te kao direktor u vodećim internacionalnim kompanijama.

 

Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogranje, a magistrirao na Ekonomskom fakultetu na Informatičkom managementu.

 

Kroz profesionalni razvoj u Americi, Kanadi i Europi se licencirao kao trener za razvoj menadžerskih i prodajnih vještina.

 

Licencirani je trener Američke kompanije Crestcom za razvoj menadžerskih i vodstvenih vještina, wingwave coach, DVNLP trener, licencirani DISC Persolog trener, licencirani trener za Volvo Trucks South East Europe, kao i licencirani i strateški partner Švedske konzultantske tvrtke 3S za regiju za implementaciju metodologije Fact Based Management.

 

Stručnjak je za prodaju i prodajni management, te posjeduje veliko iskustvo u poslovnom savjetovanju u radu s vodećim hrvatskim i internacionalnim kompanijama.

Image_edited.png

Blanka Lasić

  • Grey LinkedIn Icon

Blanka Lasić, nakon višegodišnje korporativne karijere kao specijalist za edukaciju i razvoj u odjelu ljudskih resursa odlučuje otvoriti vlastitu tvrtku.

MINDIST je tvrtka koja uslugama savjetovanja i raznim formatima timskih treninga i radionica pomaže poslovnim ljudima i organizacijama generirati nove projekte usmjerene povećanju angažiranosti, inovativnosti i lojalnosti zaposlenika, usavršiti vještine utjecajnog i participativnog leadershipa, uspješnog prodavanja i učinkovitog uvođenja odjela ljudskih resursa.

 

Svoju podršku i doprinos pruža i u razvoju mladih kadrova koji se pripremaju za tržište rada.

Česti je gost predavač na fakultetima i poslovnim školama gdje studente priprema i osnažuje s vještinama neophodnim za ulazak na tržište rada i kreiranje uspješne karijere.

bottom of page