top of page

Upoznajte prodajne prezentatore

slavenstojanovic.png

Slaven Stojanović

  • Grey LinkedIn Icon

Slaven je zaposlen u HSM informatici od 2005. godine. Do 2016. godine je bio voditelj prodaje u odjelu distribucije Adobe softverskih rješenja za tržište EU. U tom razdoblju, HSM informatika je postala jedna od najboljih distributera iz područja istočne europe i značajno povećala svoj tržišni udio u mnogim zemljama EU.

Posljednjih nekoliko godina vodi prodaju Cloud Consulting odjela unutar HSM informatike. Odjel se bavi implementacijom rješenja na vodećoj svjetskoj CRM platformi Salesforce, rješenjima za uredsku kolaboraciju i digitalno potpisivanje dokumenata.

Kao Customer Success Manager sudjeluje u većini implementacija Salesforce CRM rješenja za unapređenje prodaje, podrške i automatizacije marketinga, a njegova specijalnost je unapređenje prodajnih procesa sa posebnim naglaskom na projektnu i B2B prodaju.

marina_mestrovic.jpeg

Marina Meštrović

  • Grey LinkedIn Icon

TIS Grupa je regionalno prepoznata tvrtka koja se tijekom protekla tri desetljeća pozicionirala kao pouzdan partner u razvoju inovativnih ICT rješenja. U suradnji s vodećim globalnim kompanijama kao što su IBM, Microsoft, Oracle, K2, Namirial, Red Hat i Automation Anywhere pruža tehnološka rješenja klijentima u financijskom, telekomunikacijskom, proizvodnom, transportno-logističkom i javnom sektoru.

Marina Meštrović radi u TIS-u od 2012.godine u odjelu prodaje na poziciji 'Business Solutions Consultant'. Kao diplomirani inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije prodajnim aktivnostima korisniku pristupa holistički sagledavajući poslovnu i tehničku stranu s ciljem boljeg razumjevanja potreba i izazova s kojima se tvrtke susreću.

 

Vođena TIS-ovim principima teži uspostavi dugoročne poslovne suradnje koja u pravilu rezultira zadovoljstvu s obje strane.

bottom of page