top of page
Search

Dođi, uči i minglaj s nama!


Idealna prilika da se prije produženog vikenda dodatno opustite i uložite u sebe i razvoj prodavačkih vještina!


PoduzećeBSB Events, poznato kao organizator jedinog regionalnog prodajnog summita, Executive Sales Adria Summit, stvorilo je novi prodajni brand - SALES MINGLE koji će predstaviti na 1. Live eventu 18.06. u 18:00 h u zagrebačkom restoranu Marun.


Radi se o brandu koji ima za cilj promovirati prodaju kao branšu, a u svojim live eventima pružit će vam dodatno učenje u opuštenijoj atmosferi na primjerima iz prakse.

Kako bismo vam približili ideju i brand, krenuli smo s online izdanjima u kojima smo prošli brojne prodajne teme, podijelili brojne nagrade i predstavili odlične govornike i prodavače.

Pravi koncept Sales Mingla ćemo vam predstaviti u live izdanju. Zamišljen je na način da će dvoje prethodno dogovorenih predstavnika iz različitih poduzeća prezentirati svoj proizvod/uslugu ispred tročlanog žirija koji će im dati povratnu informaciju o prodajnoj prezentaciji.

Znamo da se najbolje uči kad izađemo iz svojih zona sigurnosti, a da se najbolje suradnje rađaju u opuštenijoj atmosferi pa smo svoj koncept prilagodili tome.

Nakon svladavanja ovakvog tipa izazova osjećat ćete se odlično, promovirat ćete sebe, svoje poduzeće i svoje brandove i, sigurni smo, sklopiti poslovne suradnje, a možda i dugoročna prijateljstva.

S početkom u 18:00 h, uronit ćemo u prodajne prezentacije, a uz ocjene i komentare tročlanog žirija vi ćete svojim pljeskom, smijehom i uzvicima ohrabrenja popratiti naše prezentatore. Odličan moderator i gost iznenađenja dodatno će obogatiti cjelokupni program.

Žiri čine: Gordana Kadoić, Business Consultant & Business Development Manager, Saša Karlovčan, Managing Director at Proago d.o.o. i Blanka Lasić, Organisational Development Consultant.

Dođite i dopustite nam da vas pozitivno iznenadimo!

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 312,00 kn + PDV. Svi zainteresirani mogu se registrirati putem web stranice www.salesmingle.com ili slanjem maila na hello@bevents.com

U cijenu su uključeni i piće, hrana i fotke.2 views0 comments

Recent Posts

See All

Odlučili smo se stvoriti nešto novo, nešto drugačije, a opet poučno i zabavno. Sales Mingle je idealna prilika za predstavljanje vašeg proizvoda/usluge, a s druge strane prilika da testirate svoje pro

bottom of page